Χορεύτριες

H Renata

Ζώδιο: Αιγόκερως. Ενδιαφέροντα: Χορός, Ψώνια, Ταξίδια.

Χορεύω όταν πηγαίνω στο κολλέγιο που σπουδάζω ποινικό δίκαιο. Θέλω να κάνω τον κόσμο καλύτερο μέρος και αυτό που σπουδάζω είναι ο καλύτερος τρόπος για να το κάνω. Τον ελεύθερο μου χρόνο μου αρέσει να πηγαίνω στο γυμναστήριο. Αγαπάω επίσης τα ζώα και το καλό φαγητό. Υπάρχουν τόσα πολλά ακόμα που θα ήθελα να μοιραστώ αλλά τα κρατάω έτσι ώστε να τα διηγηθώ όταν έρθεις να με επισκεφτείς στο Alcatraz club.

ION_0038
LF8A4693

H Alice

Ζώδιο: Καρκίνος. Ενδιαφέροντα: Μουσική, Ψώνια, Κολύμπι.

Η Alice λατρεύει να πηγαίνει στο γυμναστήριο, να βγαίνει με τους φίλους της, να διαβάζει και να μαθαίνει καινούργια πράγματα για το φαγητό, τις τέχνες, τα βιβλία και να ανακαλύπτει καινούργιες πόλεις. Πρόσφατα πιστοποιήθηκε σαν επαγγελματίας χορεύτρια του pole dancing. Όσο πιο καλύτερα γνωρίζω τους ανθρώπους, τόσο πιο πολύ συμμετέχω στην συζήτηση. Μου αρέσει η φύση και οι δραστηριότητες στην φύση. Μου αρέσει επίσης το ψάρεμα αλλά και να βγαίνω έξω για ψώνια. Εάν βρίσκεσαι στην πόλη, μην το σκεφτείς δεύτερη φορά και έλα στο Alcatraz club για να με δεις!

H Larisa

Ζώδιο: Ζυγός. Ενδιαφέροντα: Γυμναστική, Ψώνια, Ταξίδια.

Ο χορός μου δίνει την δυνατότητα να αισθάνομαι ελεύθερη και να ταξιδεύω όπου θέλω και να βλέπω ότι θέλω, αλλά δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να βρίσκεσαι στο Alcatraz club. Όταν δεν δουλεύω, περνάω τον χρόνο μου με το αξιολάτρευτο σκύλο μου η απολαμβάνω μια καλή γυμναστική. Έλα να με χαιρετήσεις όταν επισκεφτείς το κλαμπ γιατί υπάρχουν τόσα πολλά που θα ήθελα να σου πω.

LF8A5864

H Michelle

Ζώδιο: Ταύρος. Ενδιαφέροντα: Διάβασμα, Χορός, Κολύμπι.

Μάντεψε, είναι η πρώτη ερώτηση που με ρωτάνε. Το θεωρώ κομπλιμέντο καθώς πιστεύω ότι έχω αυτό το εξωτικό χαρακτηριστικό. Μου αρέσει επίσης η μαγειρική και να παίζω βίντεο παιχνίδια καθώς και να διαβάζω. Το αγαπημένο μου βιβλίο είναι ‘’οι αναμνήσεις μιας γκέισας’’. Όταν επισκεφτείς το Alcatraz club παρακαλώ ζήτησε εμένα!